Friday, 13 April 2012

flannel pillow.

assalamualaikum.

hai . sekarang mahu update flannel pillow yang telah sampai pon kepada customer.

hope she like it.

this is my first trial play with flannel.

fabric ni sangat soft . buat selimut pon sesuai .

if ade yang berminat dengan flannel pon boleh pm saya . rm 7/semeter



berminat .?
rm20/pcs.

bantal love. heartfelt

assalamualaikum.

hai .

seterusnya bantal felt yang telah diorder oleh customer.

the color very interesting . 



ok. if interesting boleh pm .

price around rm20/pcs

love keychain

assalamualaikum.

baru lepas siapkan love2 ni . 


in progress



siap pon .
sesape y nak order boleh tengok page kaka craft
rm 3/pcs .

Friday, 30 March 2012

headband & hair clip

assalamualaikum.

harini nak update set yang diorder.
first time percubaan from youtube .



hopefully she like it .

so .friend check out my facebook page to order .

thanks !

Wednesday, 21 March 2012

jersey new version .

assalamulaikum.
bertemu lagi . =)

nak update jersey new version .

kaler pink lagi .
i like this kaler so much .



ok la .tu je setakat ni .

papai ! 

domo h/p keychain

assalamualaikum.

nak update keychain domo .



domo ni senang siket nak buat daripada panda.hihi.

berminat ?. rm 3.00 sahaja. 

ok lah tu je .



babai 0.0

Tuesday, 20 March 2012

domo felt pillow

assalamualaikum. 
pagi tadi baru siapkan bantal domo ni.
huh.
walaupun suda ku bersedia awal namun masih belum mampu membahagikan masa ku.
terpaksa tidur pada pukul 4 pagi . nak setelkan semua . huhu
alhamdulillah . boleh telupa stok fiberku sudah tinggal sedikit.
nasib baik cukup. 

nah .hasilnya.



banyak lagi yang perlu diperbaiki .=) macam biasa.
praktis make perfect .

babai ~~

Sunday, 11 March 2012

piLLow 'Lovin u saranghae'

assalamualaikum. 
harini nak update my latest creation. 
sempena dengan wedding sepupuku.
buat last minit ni xtdur malam dibuat nye
walaupun look simple but its really hard for the beginner like me.ehehe
nampak macam senang tu yang relek buat last minit. hamek kau .huhuh





pengantinnye ..



bantal pon da same tema wedding ni. 

pada sape-sape yang berminat boleh tinggalkan order .
ok.
daaa

Tuesday, 6 March 2012

hair cLips

assalamualaikum.

sekarang nak update untuk hair clip bile ade yang bertanya.
hopee mereka berminat la.hehe






(6.^)





Monday, 5 March 2012

keychain team malaysia ^^

assalamualaikum.

seterusnya nak update jersey team malaysia yang telah dijadikan keychain.
wah ayat. kebabom ! hehe


view di bahagian hadapan dan belakang.
first time buat. hihi


safee sali kalo tengok menangis ni.huhu.=p
kedua-duanya telah selamat sampai kepada tuannya.

hope u like it. (6.^)

Sunday, 4 March 2012

next order~

assalamualaikum.
hai semua.
now nak update next order yang telah selamat sampai pada tuannya.

amboi.panda ni merupakan tugasan paling sukar bagi kaka. part mulut die tu.
kenapakah begitu sukar sekali. hrhr



keychain psp . kemain mencabar la budak2 sekarang punye idea .hehe.
dengan beraninya diriku menyahut cabaran yang diberikan.
alhamdulillah respon positif.



ipad pulak dah. jadik ke idok ni. hihi
buat berdasarkan design yang diberikan .


Friday, 17 February 2012

alhamdulillah siap jugak ..hee

assalamualaikum -
hai . kali ini nak upload pic bagi order batch 1 . walaupun xbanyak tetapi sebenarnya agak mencabar jugak ek nak buat keychain ni. hii

customer yang pertama ni .haha

kat belakang nak design quicksilver. huhu. jadik x .?

customer seterusnya.


view dari depan


view dari belakang




secara purata dapat siapkan 2 order sehari . lepas keje baru dapat buat. maybe sebab masih baru so tangan masih terkial2 jugak.hehe. hope lepas ni dapat improve kan lagi.

thanks all =)


Monday, 13 February 2012

in proses

hye . assalamualaikum.


now dalam proses untuk menyiapkan tempahan dari kawan sekolah seri mahkota.
agak susah juga mahu menyiapkannya.
walaubagaimanapun kite kene semangat !
harap dapat hasilkan yang terbaik dan seterusnya dapat menggembiran diorang la.
gambar akan diupload setelah selesai semuanya .

ok. thnx =)

Sunday, 12 February 2012

awesome for the beginner

alhamdulillah sudah mendapat customer pertama.
akan cuba untuk menyiapkan rekabentuk seperti yang diinginkan.
gambar akan diupload nanti. =)
barang perlu disiapkan sebelum hari jumaat . huhu

handphone keychain

 hye !
enjoy wif d new stuff ^^




all items only RM 3.00 / PCS .
promotion !

feLt keychain by kaka craft n Shop







all item onLy RM 3.00 / PCS ^^